Home ›› Kunstgras Voor Tuin

Kunstgras voor tuin vindt u bij Kunstgrasdepot! Alles voor uw tuin

Wilt u ook graag een mooie groene tuin maar heeft u er geen tijd voor of weet u niet hoe u het kan bijhouden? Kunstgras voor tuin is dé optie voor u! We vertellen u graag meer over kunstgras, de voordelen en welke soorten er allemaal beschikbaar zijn.

Kunstgras voor tuin Nieuw Lekkerland
Offerte aanvragen

Waarom kunstgras voor tuin?

Wilt u graag een gazon in de tuin? Dan heeft u drie opties. De eerste optie is om een gazon te zaaien. Het voorjaar en de nazomer zijn de beste momenten om te zaaien. Een gazon zaaien is niet moeilijk, echter vergt het veel onderhoud. Het duurt een tijdje voor er daadwerkelijk gras verschijnt en in de tussentijd moet de grond behandeld worden met o.a. kunstmest. Een andere optie is om graszoden te leggen. Graszoden zijn brede lappen met grond en gras, die u op de grond kan leggen en vervolgens met een roller moet aandrukken. In de weken na het leggen van de zoden, moet het gras goed onderhouden, gemaakt en bemest worden. Omdat gazon zaaien en graszoden leggen veel werk en onderhoud vereist, kiezen veel mensen voor kunstgras voor tuin! Dit biedt namelijk heel veel gemak. Kunstgras hoeft niet gezaaid of bemest te worden maar moet alleen regelmatig geborsteld worden zodat de sprieten mooi omhoog blijven staan. Meer informatie over kunstgras vindt u hier.

Soorten kunstgras

Kunstgras voor in de tuin ziet er uit als een groene grasmat. Maar wist u dat er allemaal verschillende soorten, hoogtes en diktes zijn wat betreft kunststof matten? Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende vezelhoogtes. Dit varieert van 20mm tot 50mm. Daarnaast zijn ook de gewichten en aantal steken met m2 verschillend. Deze aspecten hebben allemaal te maken met de toepassing waar u het voor gaat gebruiken. Wij hebben verschillende soorten kunstgras.

Kunstgras voor tuin Zwijndrecht
Offerte aanvragen

Kunstgras voor tuin: de voordelen

Kunstgras voor tuin is vooral erg gemakkelijk maar heeft daarnaast ook nog meer voordelen! Wij leggen ze aan u uit:

  • Duurzaam: Kunstgras gaat niet achteruit met de tijd en kan dus lang blijven liggen zonder dat u het hoeft te vernieuwen. Kunstgras behoudt jarenlang dezelfde kwaliteit en groene uitstraling.
  • Kwaliteit: Het kunstgras van Kunstgrasdepot is van uitstekende kwaliteit waardoor het veel belasting kan hebben. Zo kunt u er bijvoorbeeld zelfs een opgeblazen zwembad op zetten in de zomer. Bij het weghalen van het bad, moet het gras alleen opgeborsteld worden en ziet het er weer als nieuw uit!
  • Veilig: Naast duurzaam en kwalitatief goed is kunstgras voor tuin ook erg veilig. Zowel uw kinderen als uw huisdieren kunnen hier ook naar hartenlust op spelen. Er zitten geen losse stukjes die in de mond gestopt kunnen worden en ook bij een valpartijtje zorgt kunststof voor een perfecte demping.
  • Gemak: Zoals al meerdere keren genoemd, is kunstgras bovenal erg gemakkelijk. Het onderhoud is minimaal en u heeft er eigenlijk geen omkijken naar!

Kunstgras voor tuin bij Kunstgrasdepot!

Bent u er over uit dat u graag kunstgras voor tuin wil leggen? Dan bent u bij Kunstgrasdepot aan het goede adres! Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende soorten en kunnen aan de hand van uw wensen de perfecte grasmat voorstellen. Kunstgrasdepot maakt het kunstgras voor u op maat, kan snel leveren en zorgt ook voor de bezorging en de aanleg van het kunstgras! Meer informatie? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we u snel bij Kunstgrasdepot!

Offerte aanvragen

Scroll naar boven