Kunstgras in het bedrijf

groene werkomgeving

De inrichting van uw bedrijf vraagt steeds meer een actuele aanpak. Door het toepassen van kunstgras gaat u mee met de tijd. U creëert zo een ‘groene’ werkomgeving.

Kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling en is daarnaast zeer functioneel. U kunt het overal plaatsen: vergaderruimte, entree, kantine, kantoor, aan de wand en ga zo maar door!

Bedrijf Kunstgras - Kunstgrasdepot

Ontwerpen en realiseren

Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren, want wij hebben ruime ervaring met het inrichten van bedrijfsruimtes. Wilt u ideeën opdoen? Dan nodigen wij u graag uit in onze overdekte showroom met showtuin. In onze showtuin ziet u alle soorten die geschikt zijn voor in en om uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij op locatie langskomen. Neem gerust contact met ons op!

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

 

Bedrijf Kunstgras - Kunstgrasdepot