Kunstgras voor evenementen

een boost voor uw evenement

Wilt u uw evenement een boost geven? Denk eens aan kunstgras. Het wordt steeds vaker gebruikt als tijdelijke vloerbedekking voor evenementen. Met kunstgras creëert u een rustgevende en professionele sfeer op uw evenement. Kunstgrasdepot helpt u graag.

Of het nu gaat over 10 of 10.000 m²: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ons assortiment voor kunstgras voor evenementen bestaat bovendien uit ruim 12 verschillende kleuren!

Evenementen duren vaak niet langer dan een aantal dagen. Bent u op zoek naar kunstgras voor eenmalig gebruik? Dan bent u bij Kunstgrasdepot ook op het goede adres. Wij kijken samen met u wat prijstechnisch het beste voor u uitkomt.

 

Evenementen Kunstgras - Kunstgrasdepot

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Evenementen Kunstgras - Kunstgrasdepot