Een tuin kantoor kan makkelijk met kunstgras

fleur de boel op

Het is groen, het is zacht, het fleurt de boel op. Wat onderhoud betreft kan een kind de was doen, je vindt het in een tuin kantoor. Grote kans dat u niet meteen aan kunstgras dacht. Wie het heeft over dit materiaal, associeert het al snel aan zaken zoals voetbal of hockey. Terwijl kunstgras zoveel meer potentie heeft!

Het is een materiaal als een ander, met vele voordelen: aan de ene kant brengt het leven in de zaak door zijn kleurenrijkdom en organisch gevoel, maar aan de andere kant is het enorm flexibel en mist het de kopzorgen van levend materiaal. In de tijd van thuiswerken en het tuin kantoor is zijn tijd eindelijk gekomen: creatieve architecten en interieurdesigners zullen ongetwijfeld kunstgras laten opbloeien.

Kantoor Kunstgras - Kunstgrasdepot

Tuin kantoor? Allebei tegelijk!

Na bijna een eeuw doen alsof de neus bloedt, beginnen we als mens eindelijk de waarheid onder ogen te zien: een kantoor is een onmenselijke omgeving. Terwijl we zijn gemaakt om in de natuur rond te rennen en omringd te zijn door groen, heeft de moderne tijd iedereen in een deprimerend kantoor geperst – van oudsher grijze, muffe hokken waar de het enige groen bestaat uit de zakjes oplossoep. We kunnen niet meer terug naar de oertijd, maar de grijze brei is niet onvermijdelijk. Gelukkig is er een beweging aan de gang om hier verandering aan te brengen. Het idee van het tuin kantoor is het reddende concept, dat van het kantoor een plek maakt die ademt. Dat is nog best een uitdaging: hoe kunnen de kosten binnen de perken gehouden worden, en toch het interieur vergroend? Door al haar voordelen, kom je al snel uit bij een grasmat. Waar? Overal.

Kantoor Kunstgras - Kunstgrasdepot

Tuin kantoor dankzij een kunstgrasmat

Door zijn flexibiliteit is kunstgras overal inzetbaar. Bij Kunstgrasdepot zien we verschillende vormen van kantoortuinen voorbijkomen – bij de entree, in de vergaderzaal, aan de muren, ouderwets groen of in het blauw of geel (gekleurd kunstgras). Door de immer-evoluerende technieken is kunstgras door het blote oog inmiddels niet meer van het origineel te onderscheiden. Maar in het onderhoud is het verschil duidelijk merkbaar: kunstgras hoef je niet te maaien, je hoeft het geen water te geven en er verschijnt nooit een kale of dorre plek. Voor het tuin kantoor dus de ideale oplossing: de moderne tijd heeft de mens het grijze kantoor in gedwongen, maar de moderne techniek is ook de groene redding.

Een tuin kantoor ook voor het thuiskantoor

We leven in een tijd waar meer en meer mensen thuiswerken – volgens het CBS in 2019 zelfs 40%. Dan is het ook logisch dat we beginnen met andere ogen naar ons huis en onze tuin te kijken. Waar we eerst de grijze massa konden negeren, wordt het gebrek aan groen pijnlijk duidelijk. Maar ja, waar haal je de tijd en zin vandaan om je te ontfermen over een veeleisend gazon? Kunstgras biedt wederom de uitkomst – niet te onderscheiden in het plezier, alleen in het gebrek aan onderhoud. Thuis heeft bovendien iedereen er profijt van: niet alleen biedt het een inspirerende omgeving voor de broodwinners in het tuin kantoor thuis, maar ook kinderen en huisdieren vinden het heerlijk. Straks ziet u ze in een week meer in de tuin dan eerder een heel jaar!

Voor elk project, Kunstgrasdepot denkt mee

De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen, maar dat is ook niet nodig. Neemt u vooral contact op, dan denken wij van Kunstgrasdepot met u mee. U kan ook altijd bij ons langskomen in onze showroom nabij Dordrecht. Daar hebben we allerlei soorten kunstgras voor u uitgestald, en is het makkelijk om u voor te stellen hoe het in uw omgeving past. Met een blik op ons assortiment bent u ongetwijfeld overtuigd: kunstgras heeft nog een lange, groene toekomst voor de boeg.