Protect 25 CfL-s1

Voor beurzen en evenementen

28,95
prijs per m2

Kunstgras nodig voor uw beursstand of evenement? Met Expo 20 voldoet u aan de eisen van een veilige ondergrond. Zo kunt u ook kunstgras gebruiken voor binnen gelegenheden. Dit FireProof kunstgras is goedgekeurd en daarbij brandvertragend.

Met de diepgroene kleur van Protect 25 CfL-s1 creëert u een professionele, frisse en natuurlijke uitstraling. Deze kunstgrassoort is ook geschikt voor intensief gebruik en kan dus wel tegen een stootje.

Voordelen

  • Brandwerend kunstgras
  • Natuurlijke uitstraling
  • 10 jaar garantie

Belangrijk dat de kunstgrasvezels niet smelten bij contact met vuur of hete voorwerpen? Dan is Protect 25 CfL-s1 kunstgras uw oplossing, zo voorkomt u schroeiplekken. Wij voorzien u graag van passend advies. Neem ook gerust een kijkje in onze showtuin.

Echtheid
Zachtheid
Grashoogte
25 mm
offerte aanvragen

Bezoek onze showtuin

Uit een ruim assortiment kunstgras is het soms moeilijk kiezen. In onze showtuin adviseren wij u graag over de diverse opties en mogelijkheden op het gebied van kunstgras.

In deze ruime proeftuin kunnen klanten het kunstgras zien, ruiken en voelen. Omdat elk stukje nu eenmaal anders is.

Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen, om een glimp op te vangen van onze producten. Maar kom ook vooral gezellig langs in Alblasserdam.

meer informatie