Kunstgras in de sportschool

het gemak van sporten op kunstgras

Kunstgras in de sportschool is dé perfecte combinatie. Het is sterk, slijtvast en functioneel! Steeds meer sportscholen ontdekken het gemak van sporten op kunstgras. Uiteraard is niet elk type geschikt voor een sportschool.

Kunstgras om op te sporten voldoet aan andere eisen dan kunstgras voor in de tuin. Door extra sterke en kortere vezels zorgt het kunstgras voor veel grip. Bovendien is de mat erg slijtvast en gaat hij jaren mee.

Uw eigen idee!

Wilt u een eigen wending geven aan het ontwerp van uw sprinttrack? Dat kan! Sinds kort kunt u bij ons uw eigen idee of logo verwerken in de kunstgrasmat. Wij geven u graag advies over kunstgras in de sportschool.

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!