Kunstgras in de winkel

haal de sfeer naar binnen

Kunstgras is voor veel toepassingen te gebruiken, zo ook voor in de winkel of een mooie showroom. Van vloerbedekking tot wandbekleding: alles is mogelijk. Haal de sfeer naar binnen en start met kunstgras! Wij denken graag met u mee.

Van vormgeving tot aanleggen: bij ons bent u aan het goede adres. Wij geven u graag advies in onze showroom. Hier hebben wij een groot assortiment aan kunstgras speciaal voor in uw winkel of showroom. Wij komen ook graag langs bij u op locatie!

Kunstgras in winkel - Header

In alle geuren en kleuren!

Kunstgras is er in ruim 18 verschillende kleuren en diverse types. Heeft u een outdoor winkel? Dan kunt u uw klanten hun nieuwe tennisracket laten uitproberen op een stuk kunstgras. Dat zorgt voor een extra stukje beleving. Het is zelfs mogelijk uw logo uit te laten snijden in kunstgras!

Om het juiste stuk kunstgras te kiezen, is het belangrijk na te gaan waarvoor u het gaat gebruiken. Wordt er veel overheen gelopen? Dan moet het kunstgras voldoen aan een hoge belastingintensiviteit, zodat het kunstgras naar jaren gebruik nog steeds die mooie groene uitstraling heeft. Als het kunstgras aan de muur komt, dan moet het aan andere kwaliteitseisen voldoen. Wij zullen het u allemaal vertellen.

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Kunstgras in winkel - Tekst