Home ›› Kunstgras ›› Gekleurd Kunstgras

Gekleurd kunstgras

Wilt u uw tuin of beursstand pimpen met trendy gekleurd kunstgras? Bent u uitgekeken op de gebruikelijke groene grasmatten? Dan is het speciale ‘kleuren kunstgras’ van Kunstgrasdepot echt iets voor u! Onze collectie ‘kleuren kunstgras’ is verkrijgbaar in nagenoeg elke tint die u wenst. En dat wederom tegen super scherpe prijzen én een hoog kwaliteitsniveau. Dus waar wacht u nog op?

Bekijk ook onze

Events_Zilver_boven.jpg

Moonlight (2 kleuren)

 • Vezelhoogte: 20 mm
 • Aantal steken per m²: 15.750
 • Gewicht per m²: 2.10 kg
 • Vezelkleuren: Grijs/Zilver & Antraciet/Zwart
Bekijk dit product ››
Blauw_boven.jpg

Fullcolour (8 kleuren)

 • Vezelhoogte: 7 mm
 • Aantal steken per m²: 18.900
 • Gewicht per m²: 2.27 kg
 • Vezelkleuren: Blauw, Bruin, Geel, Paars, Roze, Wit, Grijs/Zilver & Antraciet/Zwart
Bekijk dit product ››
Events_Rood_boven.jpg

Events (6 kleuren)

 • Vezelhoogte: 25 mm
 • Aantal steken per m²: 91.350
 • Gewicht per m²: 1.14 kg
 • Vezelkleuren: Bruin, Groen, Rood, Wit, Grijs/Zilver & Antraciet/Zwart
Bekijk dit product ››
Antraciet_boven.jpg

Collor (5 kleuren)

 • Vezelhoogte: 25 mm
 • Aantal steken per m²: 80.640
 • Gewicht per m²: 1.83 kg
 • Vezelkleuren: Blauw, Groen, Oranje, Rood, Antraciet/Zwart
Bekijk dit product ››
Afbeelding-tuin-kunstgras.png

Kunstgras accessoires

Wij hebben alle accessoires op voorraad voor (het plaatsen van) uw kunstgras.

Bekijk de producten
Afbeelding-balkon-terras-kunstgras

Kunstgras voor op balkon/terras

Met ons kwalitatief hoogwaardig kunstgras maakt u van élk terras of balkon een oase van rust.

Bekijk de producten
Afbeelding_gekleurd-kunstgras.png

Kleuren kunstgras

Voor op de beurs of de veranda? Voor elke toepassing de gewenste kleur!

Bekijk de producten
Afbeelding-tuin-kunstgras.png

Tuin kunstgras

Voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe.

Bekijk de producten

Kunstgras wordt voor vele toepassingen gebruikt, zowel binnen als buiten. Met gekleurd kunstgras heeft u de voordelen van kunstgras, maar zit u niet vast aan een groene ondergrond. Bij Kunstgrasdepot heeft u keuze uit verschillende soorten gekleurd kunstgras. Elke soort is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wilt u iets anders dan saaie stoeptegels op het balkon? Een antracietzwarte grasmat ziet er strakker uit.

Gekleurd kunstgras staal
Offerte aanvragen

Veel mensen krijgen een glimlach op hun gezicht als ze voor het eerst de mogelijkheid horen van gekleurd kunstgras en vragen zich af wat daarvan het nut is. Dat zijn geen vreemde reacties en vragen, want (kunst)gras is doorgaans groen. Kunstgras heeft voordelen als vloerbedekking: het is goed waterdoorlatend, waardoor u geen last heeft van regenwater. Een andere kleur kunstgras is de ideale oplossing voor op het dakterras of het balkon, waar een groene ondergrond juist weer vraagtekens oproept.

Gekleurd kunstgras

Net als bij groen kunstgras heeft Kunstgrasdepot van gekleurd kunstgras verschillende soorten in het assortiment. Alle soorten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De volgende kleuren zijn sowieso mogelijk: blauw, bruin, geel, groen, oranje, paars, rood, roze, wit, grijszilver en antracietzwart. Genoeg kleuropties voor het balkon, kunstgras aan de muur of een beursstand. Wij hebben ook gekleurd kunstgras onder een veranda en op schoolpleinen gelegd.

U heeft de keuze uit Collor, Events, Fullcolour en Moonlight. Het verschil tussen de soorten gekleurd kunstgras zit in de vezelhoogte en het aantal steken per vierkante meter. Fullcolour heeft een vezelhoogte van 7 millimeter, terwijl de kunstgrasvezels bij Events 25 millimeter hoog zijn. Kunstgras van Moonlight bestaat uit 15.750 steken per vierkante meter, tegenover de 80.640 steken per vierkante meter van Collor.

Onderhoud

De ideale vezelhoogte van gekleurd kunstgras is afhankelijk van de toepassing. Bent u van plan met tuinmeubelen op het kunstgras te gaan zitten? Dan adviseren wij voor kunstgras met een lagere vezelhoogte te kiezen. Dan zijn de tuinmeubelen makkelijk te verschuiven. Ook voor het onderhoud heeft korter kunstgras voordelen. Het is makkelijker schoon te houden.

Gekleurd kunstgras assortiment
Offerte aanvragen

Gekleurd kunstgras: ondergrond

Een voordeel van kunstgras ten opzichte van andere vloerbedekking is dat het waterdoorlatend is. Zorg bij de aanleg in de tuin, op het dakterras, op het balkon of ergens anders buiten dat het regenwater goed kan weglopen. Hiervoor is een goede ondergrond belangrijk. In de tuin of op het sportveld adviseren wij om voor brekerzand te kiezen, want het laat makkelijk water door. Bij het gebruik van aarde gaat er mos en onkruid door het kunstgras heen groeien en is er kans op kuilen door het inklinken van de aarde. Voor op het balkon of dakterras is een shockpad aan te raden als ondergrond. Deze drainagemat zorgt naast meer ventilatie onder het kunstgras ook voor een goede valdemping.

Wilt u meer informatie over gekleurd kunstgras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u onze overdekte showtuin met kunstgras bezoeken. U bent van harte welkom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Van woensdag tot en met zaterdag kunt u onze showtuin vanaf 9 uur bezoeken. Op maandag en dinsdag is het bezoeken van onze kunstgrasshowroom alleen mogelijk op afspraak.

Offerte aanvragen

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod van kunstgras!

Bekijk onze showroom
Scroll naar boven