Kunstgrasdepot: jong en dynamisch

Kunstgrasdepot is een jong en dynamisch bedrijf dat zich sinds 2014 richt op in- en verkoop van kunstgras. Wij verkopen het 1e klas kunstgras aan zowel de consument als de professionele gebruiker.

Kunstgrasdepot is gevestigd in Alblasserdam, door middel van onze ruime showtuin geven wij u een perfect beeld van hoe kunstgras is en voor welke toepassingen het kan worden gebruikt.

Tevens bieden wij talloze servicemogelijkheden, zo kunt u gebruik maken van een persoonlijk advies aan huis en een professionele legservice wanneer u kiest voor kunstgras.

meer informatie
Over ons - Header

Persoonlijk advies staat voorop

Persoonlijk advies aan klanten is voor Reinier enorm belangrijk. “Ik vind het mooi om mensen te adviseren. Mijn klanten vertel ik over hoe kunstgras gemaakt is, over hoe het te gebruiken is. Ook help ik ze om een keuze te maken in soort. Het aanbod kan soms best een beetje overweldigend zijn.”

Korte lijnen en service aan huis

Korte lijnen staan voorop in de persoonlijke service van Kunstgrasdepot. Van a tot z, klanten kunnen bij elke stap in het proces bij Reinier terecht. Het aanleggen van kunstgras gebeurt altijd door dezelfde hovenier. Met deze hovenier werkt Reinier al sinds de start van Kunstgrasdepot samen.

Grastapijten in de tuin, op kantoor of binnenshuis

Kunstgrasdepot heeft al een enorme reeks aan diverse opdrachten de revue zien passeren. Of dit nu in een tuin was, op kantoor of binnenshuis. Op vlakke ondergronden of hellingen. Niets is te gek. Maar wel altijd van de hoogste kwaliteit.

Een showroom met een tuin, een stukje straat of veranda

Uit een ruim kunstgras aanbod is het soms moeilijk kiezen. Geen zorgen, bezoek gewoon de showtuin van Kunstgrasdepot. In deze ruime proeftuin kunnen klanten het kunstgras zien, ruiken en voelen. Omdat elk stukje nu eenmaal anders is.