Kunstgrasdepot: jong en dynamisch

Kunstgrasdepot is een jong en dynamisch bedrijf dat zich sinds 2014 richt op in- en verkoop van kunstgras. Wij verkopen het 1e klas kunstgras aan zowel de consument als de professionele gebruiker.

Kunstgrasdepot is gevestigd in Alblasserdam, door middel van onze ruime showtuin geven wij u een perfect beeld van hoe kunstgras is en voor welke toepassingen het kan worden gebruikt.

Tevens bieden wij talloze servicemogelijkheden, zo kunt u gebruik maken van een persoonlijk advies aan huis en een professionele legservice wanneer u kiest voor kunstgras.

meer informatie
Over ons - Header
► bekijk onze video
Riet Polderman
Riet Polderman
2024-04-08
Zeer goed geholpen door de eigenaar. Zeer goede service. Het gras is thuisgebracht tot achter in de tuin.
Willem De Jong
Willem De Jong
2024-03-27
Fijn geholpen en mooi gras
Fane Kidsboutique
Fane Kidsboutique
2024-03-22
Heel fijn geholpen en een mooie kunstgras mee kunnen nemen! Echt helemaal top! Super vriendelijk, voor het juiste advies voor kunstgras ben je daar zeker op het goede adres!
Sor Aya
Sor Aya
2024-01-09
Fantatisch echt een aanrader. Reinier is een hele fijne man die de tijd neemt om met je mee te denken en een passie heeft voor zijn vak. Mensen zoals hij zijn zeldzaam in deze tijd. We hebben geweldig kwaliteit kunstgras liggen voor een schappelijk bedrag. Ik zeg doen! Dank Reinier
Bernhard van Vondel
Bernhard van Vondel
2023-11-11
Heel tevreden met de aankoop.
Maarten Kippersluis
Maarten Kippersluis
2023-10-18
Fijn bedrijf! Renier is fijne adviseur en heeft verstand van zaken.
ruud van de weerd
ruud van de weerd
2023-10-18
Goed bedrijf dat op maat 4 stroken van 40 cm x2.00 afmeet. Heel prettige bediening, met veel keus beslist een kwaliteits zaak.
Huub van Es
Huub van Es
2023-10-06
Alles wat je nodig hebt om er blij van te worden. Ruime keuze in kwaliteit en prijs, helder en kundig advies, snelle levering en vakkundige plaatsing. Een aanrader.
Lize Moraal de Vries
Lize Moraal de Vries
2023-09-01
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde kunstgras! Mooie kwaliteit. Fijn geholpen, heel klantvriendelijk!
Mirjam Jaspers
Mirjam Jaspers
2023-08-08
Afgelopen zaterdag hier geweest n.a.v. een advertentie die ik had gezien. Ik was op zoek naar een stuk kunstgras voor op mijn balkon. De verkoper legde het verschil in de soorten kunstgras goed uit. Hij zei dat er wel eens 'restjes' kunstgras overbleven. Het zou een kwestie van geluk hebben zijn. Hij vertelde me over de aanbieding die ze op dat moment hadden. Ik heb deze besteld en kon deze vandaag ophalen. Hij legde netjes uit hoe het gras moest liggen en hoe ik het kon behandelen. Kortom, zeer tevreden over deze zaak! Kundig, vriendelijk, snel en relatief normale prijzen. Aanrader als je het mij vraagt!

Persoonlijk advies staat voorop

Persoonlijk advies aan klanten is voor Reinier enorm belangrijk. “Ik vind het mooi om mensen te adviseren. Mijn klanten vertel ik over hoe kunstgras gemaakt is, over hoe het te gebruiken is. Ook help ik ze om een keuze te maken in soort. Het aanbod kan soms best een beetje overweldigend zijn.”

Korte lijnen en service aan huis

Korte lijnen staan voorop in de persoonlijke service van Kunstgrasdepot. Van a tot z, klanten kunnen bij elke stap in het proces bij Reinier terecht. Het aanleggen van kunstgras gebeurt altijd door dezelfde hovenier. Met deze hovenier werkt Reinier al sinds de start van Kunstgrasdepot samen.

Grastapijten in de tuin, op kantoor of binnenshuis

Kunstgrasdepot heeft al een enorme reeks aan diverse opdrachten de revue zien passeren. Of dit nu in een tuin was, op kantoor of binnenshuis. Op vlakke ondergronden of hellingen. Niets is te gek. Maar wel altijd van de hoogste kwaliteit.

Een showroom met een tuin, een stukje straat of veranda

Uit een ruim kunstgras aanbod is het soms moeilijk kiezen. Geen zorgen, bezoek gewoon de showtuin van Kunstgrasdepot. In deze ruime proeftuin kunnen klanten het kunstgras zien, ruiken en voelen. Omdat elk stukje nu eenmaal anders is.