Home ›› Prijs Kunstgras Per M2

Prijs kunstgras per m2: staar je niet teveel blind op de prijs

Het gras is altijd groener bij de buren. Dat kan wel eens kloppen, want steeds meer mensen kiezen voor kunstgras op hun prachtige gazon. Een goede keuze: kunstgras blijft altijd netjes en mooi groen en is bovendien heel onderhoudsvriendelijk. Maar dan rijst meestal meteen de vraag: wat is de prijs voor kunstgras per m2? Op deze pagina leggen wij u graag meer uit over kunstgras, de toepassingsvormen en wat dat voor u betekent.

Prijs kunstgras per m2 Kunstgrasdepot

Het waar en waarom van kunstgras

Kunstgras is allang niet meer enkel voor sportvelden weggelegd. Steeds meer particulieren én bedrijven ontdekken het groene goud. Kunstgras is fantastisch spul: mooi, makkelijk in onderhoud en geschikt voor heel veel verschillende plekken en doeleinden. Zo is kunstgras een goed alternatief voor tegels op een balkon, maar ook als onderhoudsvrij gras op uw gazon. Ook uw winkel krijgt een mooie rustige uitstraling dankzij kunstgras en een evenement ziet er gezellige en informele uit met kunstgrasmatten.

Kunstgras dat bij u past

Bij het kiezen van kunstgras is het dus een belangrijke vraag waar u het wilt (laten) leggen en wat uw wensen zijn. Met uw antwoord op die vraag denken wij graag mee in onze showroom. Onze medewerkers geven u het beste advies en laten de verschillende kunstgrassoorten graag zien. Zo kunt u zelf voelen, zien en ervaren welk product het beste bij uw wensen past. De prijs van het kunstgras per m2 is daarmee ondergeschikt aan uw wens: het belangrijkste is dat u langdurig tevreden kunt zijn en blijven met het product waarmee u naar huis gaat.
Offerte aanvragen

Prijs kunstgras per m2 Kunstgrasdepot 1

Prijs kunstgras per m2 hangt af van materiaal en kwaliteit

Maar om het toch even over de prijs te hebben... De prijs per m2 van kunstgras hangt af van het materiaal en de kwaliteit van de kunstgrasmat. Kunstgrasmatten verschillen in de hoogte, stevigheid en dichtheid van het gras. Dit heeft te maken met het kunststoftype waarvan het kunstgras gemaakt is. Meer hierover leggen we uit in dit artikel. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat kunstgras duurder is naarmate het zachter aanvoelt, meer op natuurlijk gras lijkt en meer grassprieten per vierkante meter heeft. Maar belangrijker dan dat is natuurlijk welk type gras past bij wat u zoekt. Om te voorkomen dat u verdwaalt in alle soorten kunstgras en u door de grassprieten de mat niet meer ziet, adviseren wij u graag in onze showroom. Daar kunt u alle soorten kunstgras bekijken en komen we samen tot het best passende product bij uw wensen.
Bezoek onze showtuin

Leggen of laten leggen

Een andere factor die bijdraagt aan de prijs per m2 van kunstgras is het leggen ervan. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe handig u bent, om hoeveel vierkante meter het gaat en wat er allemaal moet gebeuren voordat het kunstgras kan worden gelegd. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Zo moet oude grond worden afgevoerd, de grond worden aangetrild en geëgaliseerd en het kunstgras worden gelegd en gelijmd aan de naden. Al met al is het mooi leggen van kunstgras een heel proces met veel precisiewerk. Hoewel de prijs per m2 iets omhoog gaat, is het zeker de moeite waard om deze werkzaamheden aan ons over te laten. Zo weet u zeker dat uw kunstgras er strak en netjes bijligt, nu maar over een paar jaar nog steeds.

Prijs kunstgras per m2 Reinier

Alle kunstgrassen bij elkaar in onze showroom

Om een goede keuze te kunnen maken, bent u bij Kunstgrasdepot aan het goede adres. In onze overdekte showtuin staan namelijk ruim 25 soorten kunstgras waar u op mag gaan zitten, rennen en liggen. Zo kunt u het gras ervaren alsof het bij u thuis is. Daarnaast staan wij met een vers bakje koffie klaar om te luisteren naar uw wensen en behoeften en u van het beste advies te voorzien. Wanneer komt u langs?

Bezoek onze showtuin

Scroll naar boven