Kunstgras schoolplein en speeltuin

veilige en schone speelondergond

Kunstgras wordt steeds populairder, zo ook als speelondergrond. Enkele voordelen van kunstgras voor schoolpleinen en speeltuinen zijn:

  • Hele jaar te bespelen
  • Schone ondergrond
  • Zacht en veilig (valdempend)
  • Onderhoudsarm

Daarnaast ziet de speelplaats er het gehele jaar fris en kleurrijk uit. Benieuwd of kunstgras de juiste keuze is voor uw project?

Een veilige kunstgras ondergrond

Het belangrijkste aspect aan een speelomgeving voor kinderen? Veiligheid, en daar dragen we graag aan bij. Kunstgras is een sterke ondergrond die ook nog eens zacht aanvoelt. Geniet het hele jaar van een veilige speelplaats waar u betreft onderhoud amper naar om hoeft te kijken.

Valdemping

Wilt u speeltoestellen op het kunstgras plaatsen? Dan is het verstandig om valdemping aan te brengen. Natuurlijk hopen we dat kinderen zonder te vallen op het speeltoestellen kunnen spelen. Maar om het zekere voor het onzekere te nemen wordt het plaatsen van valdemping sterk aangeraden. Door het gebruik van valdemping zal de schade bij een mogelijke val aannemelijk kleiner zijn.

De valdemping bestaat uit platen van gerecycled kunststof. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld om de klap van een valpartij op te vangen. Door het zachte materiaal wordt de val gebroken en de kans op verwondingen verminderd.

Kleuropties

Bij kunstgras zit u niet verbonden aan enkel de groene kleur. Creëer een waar speelparadijs. Wij leveren onder andere kunstgras in blauw, rood, roze, paars en geel. Bekijk hier de mogelijkheden voor gekleurd kunstgras.