• showroom-kunstgrasdepot-header.jpg
Home ›› Toepassingen ›› Grastapijt Voor Buiten

Grastapijt voor buiten

Een kunstgras grastapijt voor buiten komen we steeds vaker tegen. Het is mooi, praktisch en makkelijk aan te leggen. Benieuwd welk grastapijt bij uw wensen past? Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres.  

Grastapijt voor buiten - Kunstgras in de tuin - Kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Grastapijt voor buiten: waar plaatst u het? 

Een kunstgras grastapijt voor buiten kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt een grastapijt onder andere voor de volgende plaatsen gebruiken: 

  • In de tuin: geef uw tuin een luxe uitstraling en een natuurlijke look. Zo heeft u het hele jaar door een perfect gazon. Bovendien is het een duurzaam tapijt, dat jarenlang dezelfde goede kwaliteit houdt. 
  • Op het balkon: creëer een gezellige sfeer met een grastapijt in allerlei kleuren. Ook op uw dakterras is het aanleggen van een grastapijt mogelijk. 
  • In de speeltuin: zo kunnen de kinderen een heel jaar door lekker buiten spelen op een veilige ondergrond. Het is ook mogelijk om shockpadplaten uit te kiezen, in combinatie met uw grastapijt. Dat zorgt voor verzachting en demping als kinderen een val maken.  
  • Op het sportveld: Kunstgrasdepot heeft allerlei grastapijten als perfecte ondergrond voor uw sportveld. Zo is er grastapijt voor onder andere voetbalgras, hockey gras en tennisgras. 
  • Op evenementen of beurzen: heeft u een evenement of beurs en wilt u graag een professioneel ogend grastapijt? Kunstgrasdepot levert u grastapijt voor buiten maar ook voor binnen, ongeacht de grootte die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een kunstgrastapijt op de grond, maar ook aan de muur. Zo creërt u een gave, unieke beursstand.

De voordelen van een grastapijt voor buiten 

Het voornaamste voordeel van een kunstgras grastapijt voor buiten is het comfort dat erbij komt kijken. U hoeft zich niet meer druk te maken over het maaien en het bijhouden van uw gazon. Ook is een grastapijt voor buiten weerbestendig, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Zelfs niet als het regent of vriest! U kunt hetzelfde gevoel als normaal gras ervaren, maar zonder de nadelen. Houdt u van lang gras tussen uw tenen, of juist van kort, zacht gras? Alles is mogelijk!

Een tweede voordeel is dat een grastapijt voor buiten voor allerlei toepassingen te gebruiken is. Zo kunt u het op uw balkon leggen maar ook op terrassen, sportvelden of op evenementen is een grastapijt toepasbaar. Voor elke gelegenheid heeft Kunstgrasdepot wel een passend grastapijt.

grastapijt voor buiten Kunstgrasdepot showroom
Offerte aanvragen

Een ander voordeel is dat een grastapijt voor buiten in allerlei kleuren beschikbaar is. U kunt dus alle kanten op met uw grastapijt. Zo kunt u kiezen voor natuurlijke, groene kleuren. Maar ook rood, blauw of zwart is mogelijk. Houdt u van een strak design en een moderne look-and-feel? Wellicht past licht-grijs kunstgras dan het beste bij u.

Daarnaast is het ook mogelijk om een anti-slip grastapijt aan te schaffen, voor op uw balkon of dakterras. Dit geeft extra veiligheid én is duurzaam. Door de noppen onder het tapijt blijft het liggen zoals het geplaatst is. U kunt veilig uw meubilair erop plaatsen of de kinderen laten spelen.

Grastapijt voor buiten: bekijk ze in onze showroom!

Kunstgrasdepot kan u adviseren welk grastapijt voor buiten het best bij u past. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken en de maten vergelijken van de grastapijten. Ook kunnen we bij u op locatie langskomen om te kijken welk grastapijt het beste bij uw tuin past en kunnen we dit voor u inmeten. Bijpassende accessoires nodig? Wij hebben ook onder andere shockpad platen, kunstlijm en instrooizand. Wij geven u graag advies over uw grastapijt voor buiten

Offerte aanvragen

Scroll naar boven