Home ›› Toepassingen ›› Kunstgras In De Tuin

De voordelen van kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin zorgt voor een mooi, groen en onderhoudsvriendelijk gazon gedurende het hele jaar. Kunstgras is dankzij de nieuwste technieken niet meer van echt gras te onderscheiden. De voordelen van kunstgras zitten in de duurzaamheid en kwaliteit.

Kunstgras is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kunstgras in de tuin, op het balkon of het dakterras: het kan allemaal. Voor elke toepassing is kunstgras mogelijk. De meest voor de hand liggende toepassing is kunstgras voor in de tuin.

Kunstgras in de tuin - Kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Kunstgras in de tuin

Het grootste voordeel van kunstgras in de tuin is het gemak. Geen zorgen over maaien, besproeiing of dorre plekken. Het hele jaar een groene tuin, maar miniem onderhoud. Zo’n gazon kan je op vele manieren gebruiken. Van een plek om te ontspannen tot een speeltuin voor de kinderen. Daarbij is kunstgras dankzij de nieuwe technieken tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. Kunstgras is ook te gebruiken op het balkon of dakterras.

Andere voordelen van kunstgras in de tuin zit in de duurzaamheid en kwaliteit. Kunstgras blijft zonder problemen jarenlang liggen en behoudt daarbij dezelfde uitstraling en kwaliteit. Kunstgras kan een zware belasting, zoals een gevuld opblaasbaar zwembad, moeiteloos verdragen. Door simpelweg het kunstgras op te borstelen ziet het er daarna weer als nieuw uit.

Daarnaast is kunstgras in de tuin veilig, kind- en diervriendelijk en het biedt een jarenlange garantie. Bij Kunstgrasdepot is aan de meeste soorten een garantie van minimaal tien jaar op verkleuring verbonden. Met een assortiment van ruim 70 soorten kunstgras, elk met een andere eigenschap, zit er altijd iets moois voor onze klanten tussen.

Overdekte showtuin

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het juiste adres voor kunstgras in de tuin. Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij je past. Ook kan je in onze showtuin vele soorten zien en voelen. Je mag er zelfs op zitten, lopen, liggen, en rennen. Zo zorgen wij dat je met een grasmat naar huis gaat die aansluit bij je behoeftes.

Kunstgrasdepot heeft een uitgebreide overdekte showtuin in Alblasserdam voor kunstgras in de tuin
Offerte aanvragen

Wil je het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice door heel Nederland ontzorgen wij je van alle werkzaamheden. We werken samen met een ervaren hovenier. Je kunt ons naast het kunstgras aan laten leggen diverse werkzaamheden laten uitvoeren. Denk hierbij aan straatwerk of het uitgraven van een trampoline. Voor onderhoudswerkzaamheden kan je ook bij ons terecht.

Vraag een offerte aan voor kunstgras in de tuin. Wil je meer informatie over kunstgras in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kun je onze overdekte showtuin met kunstgras bezoeken. Je bent van harte welkom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Van woensdag tot en met zaterdag kan je onze showtuin vanaf 9 uur bezoeken. Op maandag en dinsdag is het bezoeken van onze kunstgrasshowroom alleen mogelijk op afspraak.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven