Kunstgras in de tuin

Kunstgras is tegenwoordig niet meer weg te denken! Of u het gebruikt voor in de tuin, balkon of dakterras: het maakt allemaal niet uit! Voor elke toepassing is kunstgras mogelijk.

De meest voor de hand liggende toepassing is kunstgras voor in de tuin. Zo’n gazon kunt u op vele manieren gebruiken: denk aan een plek om te ontspannen of een speeltuin voor de kinderen. Daarbij is kunstgras dankzij de nieuwe technieken tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Zo heeft u het hele jaar een mooi, groen en onderhoudsvriendelijk gazon! 

Duurzaamheid en kwaliteit

De voordelen van kunstgras zitten in de duurzaamheid en kwaliteit. Kunstgras is duurzaam, het blijft zonder problemen jarenlang liggen en behoudt daarbij dezelfde uitstraling en kwaliteit. Kunstgras kan een zware belasting, zoals een gevuld opblaasbaar zwembad, moeiteloos verdragen. Door simpelweg het kunstgras op te borstelen ziet het er weer als nieuw uit.

Daarnaast is kunstgras veilig, kind- en diervriendelijk en geniet het een jarenlange garantie. Bij Kunstgrasdepot is aan de meeste soorten een garantie van minimaal tien jaar op verkleuring verbonden. Met een assortiment van ruim 70 soorten kunstgras, elk met een andere eigenschap, zit er altijd iets moois voor onze klanten tussen.

  • producten-balkon-kunstgras-1-kunstgrasdepot.jpg

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Scroll naar boven