Kunstgras in het bedrijf

De inrichting van uw bedrijf vraagt steeds meer een actuele aanpak. Door het toepassen van kunstgras gaat u mee met de tijd. U creëert zo een ‘groene’ werkomgeving.

Kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling en is daarnaast zeer functioneel. U kunt het overal plaatsen: vergaderruimte, entree, kantine, kantoor, aan de wand en ga zo maar door!

Ontwerpen en realiseren

Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren, want wij hebben ruime ervaring met het inrichten van bedrijfsruimtes. Wilt u ideeën opdoen? Dan nodigen wij u graag uit in onze overdekte showroom met showtuin. In onze showtuin ziet u alle soorten die geschikt zijn voor in en om uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij op locatie langskomen. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Toepassingen van kunstgras

Kunstgras is op heel veel plekken toe te passen. Voorbeelden van toepassingen zijn:

Kom bij ons langs

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Scroll naar boven