Kunstgras op het balkon of dakterras

Kunstgras is voor vele toepassingen te gebruiken. Zo ook op het balkon of dakterras. Met kunstgras op uw balkon of dakterras creëert u een leuke en warme sfeer. Het verandert van een grijsgrauwe betonmassa in een frisgroene oase!

Kleuren kunstgras

Kunstgras is er in vele soorten en maten. De voornaamste kleur is uiteraard groen, maar het kan ook bijzonder mooi zijn om te kiezen voor antraciet grijs of voor een van onze andere 14 kleuren: zilver, grijs, antraciet, zwart, wit, limoen, turquoise, roze, paars, crème, bruin, oranje, rood of geel, 

Wij helpen u graag!

Niet elk type kunstgas is geschikt voor op een balkon of dakterras. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat het regenwater goed weg kan lopen; het kunstgras moet dus goed waterdoorlatend zijn. Blijft er op uw balkon sowieso al water leggen, dan adviseren wij om onder het kunstgras een shockpad te leggen. Dit zorgt voor extra ventilatie onder het kunstgras, zodat het water zo goed mogelijk afgevoerd kan worden. Naast een goede drainage is de poolhoogte van het kunstgras belangrijk. Wij adviseren u een niet te hoogpolig soort kunstgras te kiezen, zodat u nog makkelijk kunt schuiven met uw meubilair. Bovendien is een laagpolig soort kunstgras makkelijker schoon te houden.

  • producten-balkon-kunstgras-1-kunstgrasdepot.jpg

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Scroll naar boven