Kunstgras op het sportveld

Je favoriete sport beoefenen op kunstgras is tegenwoordig heel gangbaar. Welke kunstgrassoort past bij uw sport? Deze vraag kunnen we snel beantwoorden, dankzij ons uitgebreide assortiment. 

Klein of groot

Of het nu gaat om een trapveldje voor achter in uw tuin of een compleet voetbalveld: wij kunnen u overal in adviseren. Er zijn verschillende soorten sportkunstgras. Voetbal gras is bijvoorbeeld anders van structuur dan hockey gras. In onze showroom kunnen wij dit exact uitleggen door middel van onze showtuin. Hier kunt u met eigen ogen en handen het kunstgras zien en voelen.

Aanlegservice

Wilt u niet alleen geadviseerd worden welk type kunstgras voor uw sport het beste is, maar wilt u het kunstgras ook door ons aan laten leggen? Dat is bij Kunstgrasdepot geen enkel probleem! U bepaalt zelf wat u wilt doen en wat u door ons aanlegteam wilt laten doen. 

Lees meer

  • producten-balkon-kunstgras-1-kunstgrasdepot.jpg

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Scroll naar boven