Home ›› Toepassingen ›› Kunstgras Voor Op Het Balkon Of Dakterras

Kunstgras voor balkon of dakterras

Bij kunstgras denkt u misschien niet meteen aan kunstgras op balkon of dakterras. Maar daar is het wel uitermate geschikt voor. Want wat kunstgras voor balkon en dakterras doet, is dat het ze een leuke sfeer, een warme uitstraling en wat zachtheid meegeeft. Een grijsgrauwe betonmassa verandert dankzij kunstgras in een frisgroene oase!

Kleuren kunstgras voor balkon en dakterras

Frisgroen is de meest voorkomende, maar tegelijk slechts één van de vele kleurmogelijkheden van kunstgras. Wist u dat u er nog veel meer kleuren zijn? Juist voor kunstgras op balkon en dakterras kan het bijzonder mooi zijn om te kiezen voor antracietgrijs, zwart of bruin. Dat geeft uw balkon of dakterras een wat luxere uitstraling. Houdt u meer van lichte tinten, ga dan voor wit, zilver, grijs, of crème. En mag het allemaal wel wat spannender en opvallender? Dan hebben we ook kunstgras voor balkon en dakterras in de kleuren limoen, turquoise, roze, paars, geel, oranje en rood.

Kunstgras voor balkon gekleurd
Offerte aanvragen

Tip: kies het juiste soort kunstgras voor op uw balkon of dakterras!

Wanneer u kunstgras voor balkon of dakterras kiest, is het belangrijk om te weten dat niet elk type kunstgas geschikt voor op een balkon of dakterras. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat het kunstgras goed waterdoorlatend is, zodat regenwater goed kan weglopen. Blijft er op uw balkon sowieso al water liggen? Dan adviseren wij om onder het kunstgras een zogenaamd ‘shockpad’ te leggen. Dit zorgt voor extra ventilatie onder het kunstgras, zodat het water zo goed mogelijk afgevoerd kan worden.

Naast een goede drainage is ook de poolhoogte van het kunstgras belangrijk. Op kunstgras op balkon en dakterras staan namelijk vaak tuinmeubelen. Deze zijn eenvoudiger te verschuiven wanneer u voor laagpolig kunstgras kiest. Bovendien is een laagpolig soort kunstgras makkelijker schoon te houden.

Kunstgras voor balkon grijs
Offerte aanvragen

Kunstgras voor balkon of dakterras vindt u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Zowel voor in uw tuin, als op uw balkon of dakterras. In onze overdekte showtuin in Alblasserdam, waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, vindt u altijd een soort die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten kunstgras voor balkon en dakterras zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat, die perfect bij u past.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u in alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!

Met kunstgras maakt u een (klein) balkon gezellig! En dan kan er zo iets moois ontstaan:

Balkon kunstgras kunstgrasdepot inspiratie.jpg

Kunstgras voor balkon: laat u inspireren door onze projecten

Antracietgrijs kunstgras maakt dakterras gewilde plek
De wat gedateerde en aangetaste tegels van dit dakterras nodigden in eerste instantie niet uit om van het wijdste uitzicht te genieten. Het antracietgrijze kunstgras op dit dakterras bracht hier verandering in. Nu is het dakterras een aangename, luxe plek geworden.

Kunstgras oogt als een zacht tapijtje op dit balkon
Graag betrekken we onze buitenruimte bij onze leefruimte binnen. De transformatie op dit balkon laat zien dat kunstgras hier het perfecte materiaal voor is. Dit kunstgras, in lichtgrijze tint, oogt als een comfortabel zacht tapijtje.

Kunstgras op een balkon? Nee, op een boot!
Deze schipper wilde toch graag een stukje groen ‘land’ aan boord van zijn schip. Groen kunstgras bleek voor dit ‘balkon’ de ideale oplossing.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven