Home ›› Tuin Inspiratie

Tuin inspiratie opdoen in onze proeftuin

Wij helpen u graag een eindje op weg met de inrichting van uw tuin. Of u nu een plek wilt waar uw kinderen, kleinkinderen of honden kunnen spelen of een siertuin. Voor alle wensen zijn opties. Tuin inspiratie doet u al op via onze website, maar een bezoek aan onze showroom is zeker aan te raden. Tuin inspiratie opdoen kan daar door in de proeftuin diverse soorten kunstgras te ontdekken met uw zintuigen.

tuin inspiratie 1 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Doe voor uw tuin inspiratie op. Kunstgrasdepot weet wat de beste kunstgrasoplossingen zijn voor bijvoorbeeld mensen met kinderen en/of huisdieren. De ene soort is meer geschikt voor intensief gebruik en een andere soort is ideaal voor een siertuin. Tuin inspiratie opdoen kan in onze proeftuin, zowel voortuin inspiratie als inspiratie voor uw achtertuin. Ontdek de eigenschappen van de verschillende soorten kunstgras.

Tuin inspiratie

Kunstgras is een investering waar u lang plezier van heeft. Tuin inspiratie opdoen laat u mogelijkheden zien waar u nog niet aan gedacht had. Kunstgras biedt meer voordelen dan alleen onderhoudsarm. Uw tuin is altijd groen en bovendien vrij van onkruid. Vanaf het begin ziet u hoe een bloemenperk of een vijver het beste passen bij een groen veld. Dat helpt bij tuin inspiratie. Het kunstgras van nu is niet meer het kunstgras van twintig jaar geleden. De grasmatten zijn tegenwoordig niet tot nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden.

Kunstgras op het terras of balkon

Niet iedereen heeft een tuin. Deze tips kunnen ook gebruikt worden als tuin inspiratie voor op het balkon of dakterras. Tuin inspiratie opdoen voor het balkon kan middels dit blog. Hier vertellen wij over de mogelijkheden van gekleurd kunstgras en de kunstgrasmuur, de zogenoemde verticale tuin. Fleur uw balkon op, zodat u er elk moment dat u wilt van kunt genieten.

tuin inspiratie opdoen 2 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Tuin inspiratie opdoen

In onze showroom geven onze medewerkers tips en advies op basis van uw wensen. Als u ter voorbereiding een beetje tuin inspiratie heeft opgedaan, kunt u gerichter om advies vragen. Ook aan de hand van ons advies kunt u tuin inspiratie opdoen. Wilt u een pad midden door uw tuin of liever langs de zijkant? Bekijk en bespreek wat de beste mogelijkheden zijn. Laat u het aanleggen aan onze hoveniers over? Het uitgraven van een trampoline of vijver kunnen zij ook direct voor u doen.

De aanleg- en bezorgservice van Kunstgrasdepot ontzorgt u vanaf de aankoop. Koopt u één van de kunstgrassoorten die wij op voorraad hebben, dan mag u het direct meenemen. Kunstgras aanleggen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. U kunt het daarom laten aanleggen. Dankzij samenwerking met hoveniers verzekeren wij u van professionele aanleg van uw grasmat.

Wilt u meer tuin inspiratie opdoen? Kom dan naar de showroom van Kunstgrasdepot. In onze proeftuin kunt u de verschillende soorten kunstgras zien, ruiken en voelen. Kunstgras voor een scherpe prijs vindt u in de couponhal. Hier liggen kunstgrasrestanten van diverse soorten in verschillende maten die niet gebruikt en beschadigd zijn. Het is fijn als die op een goede plaats terechtkomen.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven