« Terug

Korte lijnen en service aan huis

kunstgrasdepot-korte-lijnen-en-service-aan-huis-3.jpg25 apr

Korte lijnen staan voorop in de persoonlijke service van Kunstgrasdepot. Van a tot z, klanten kunnen bij elke stap in het proces bij Reinier terecht. Het aanleggen van kunstgras gebeurt altijd door dezelfde hovenier. Met deze hovenier werkt Reinier al sinds de start van Kunstgrasdepot samen.

Gratis stalen

Reinier van Kunstgrasdepot begrijpt best dat het lastig kiezen is bij zoveel keuze in kunstgras. Maar hij maakt het keuzeproces graag wat gemakkelijker. “Daarom kunnen klanten bij ons gratis stalen aanvragen. We willen hen het liefst zoveel mogelijk bij het product betrekken door hen van tevoren zo goed mogelijk te informeren.”

Neem contact op

Levering

Is het kunstgras eenmaal gekozen, dan heeft de klant er eigenlijk geen omkijken meer naar. Behalve dan dat het straks een plezier is om ernaar te kijken. Voorradig kunstgras kan direct worden gekocht en als het niet in huis is, wordt het zeer snel geleverd. Kunstgrasdepot garandeert een levering binnen drie werkdagen.

Bezorgen en aanleggen

Kunstgrasdepot ontzorgt. Dat doen ze met hun gratis bezorgservice binnen een straal van vijfentwintig kilometer én met hun aanlegservice. Precisiewerk waarbij Reinier verzekert dat het kunstgras aangelegd wordt door professionals. “Kunstgras laten leggen doen we graag en op maat, omdat we weten dat elke situatie nu eenmaal anders is. Daarom bieden we diverse opties aan. Zo kan het zijn dat er straatwerk uit moet of dat er een trampoline is die uitgegraven moet worden. Niets is ons eigenlijk te gek. Ook goed om te weten: we ruimen de boel na afloop ook weer op.”

“We brengen in kaart wat er moet gebeuren en wat de wensen zijn. Als het kunstgras eenmaal ligt, bel ik altijd even na om te vragen hoe het geworden is.”

Kunstgras kiezen

Hovenier aan huis

Omdat het zulk precisiewerk is, wordt het kunstgras vakkundig aangelegd. “Een hovenier komt het kunstgras aanleggen. Wat heel fijn is, is dat ik altijd samenwerk met een vast team van jonge, ambitieuze en leergierige mensen. Eenmaal bij de klant thuis, ga ik samen met de hovenier aan de slag. We brengen in kaart wat er moet gebeuren en wat de wensen zijn. Als het kunstgras eenmaal ligt, bel ik altijd even na om te vragen hoe het geworden is.”

Kunstgras kiezen

« Terug

Scroll naar boven