WELKOM BIJ KUNSTGRASDEPOT IN ALBLASSERDAM
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Alblasserdam

Kunstgras Alblasserdam

Woont u in Alblasserdam of omgeving en bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras voor in uw tuin of op uw balkon? Kom dan vooral langs bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Bij ons vindt u de groenste en kwalitatief hoogwaardigste stukken kunstgras.  

Mogelijkheden voor kunstgras Alblasserdam

Ons bedrijf in Alblasserdam levert verschillende soorten kunstgras op maat:

  • Kunstgras voor in de tuin: we beschikken over een uitgebreid assortiment met wel 25 soorten kunstgras voor in uw tuin. Ze verschillen in kleur, vezelhoogte, gewicht en het aantal steken. We hebben dus keuze genoeg.
  • Kunstgras voor op het balkon: maak van uw balkon een oase van rust met onze grasmatten. We hebben meer dan 10 mooie soorten die geschikt zijn om uw balkon sfeervol te maken.
  • Gekleurd kunstgras: wij hebben nagenoeg alle kleuren in ons assortiment die u maar wenst. Dus bent u de kleur groen zat? Ga dan voor rood, blauw, geel, etcetera. Ook binnen deze collectie hebben we verschillende soorten kunstgras: Moonlight, Fullcolour, Events en Collor.
  • Sportgras: deze kunstgrassoort kan tegen een stootje en is ideaal om op te sporten. Voor vrijwel elke sport hebben we een geschikt grastapijt. 

Kunstgras coupon in Alblasserdam

Heeft u een klein stuk kunstgras nodig of wilt u goedkoop kunstgras aanschaffen? Een kunstgras coupon kan dan een uitkomst zijn. In onze showroom in Alblasserdam hebben wij ook een gedeelte ingericht als couponhal. Hier kunt u kunstgras restanten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard zijn de kunstgrasrestanten niet beschadigd of gebruikt.

Welkom in onze kunstgras showroom in Alblasserdam

Bent u geïnteresseerd in ons uitgebreide aanbod van kunstgras en wilt u dit met eigen ogen zien? Kom dan vooral langs in onze showroom aan de Ohmweg 50 in Alblasserdam. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de verschillende soorten en geven u graag advies.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven