KUNSTGRAS IN DORDRECHT
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Dordrecht

Kunstgras Dordrecht

Elke dag van het jaar genieten van het groenste gras. Dat is mogelijk als u gaat voor een grastapijt van kunstgrasdepot. Woont u in Dordrecht of in de buurt? Dan kunt u uw ideale kunstgras uitkiezen bij Kunstgrasdepot. Onze mooie showroom bevindt zich in Alblasserdam, slechts 20 tot 30 minuten rijden vanuit Dordrecht.

Steeds populairder

Kunstgras is de laatste jaren steeds populairder geworden. Iedereen wil een onderhoudsvriendelijk gazon, dat het hele jaar door te gebruiken is. Door de vraaggroei kunnen wij vele mooie oplossingen bieden. Zo is ons kunstgras verkrijgbaar in diverse kleuren. Uiteraard meerdere soorten groen maar ook rood, blauw, zwart, et cetera. Ook leveren we kunstgras voor sportvelden, balkons en terrassen.

Kunstgras op maat

Wij zullen uw kunstgras direct voor u op maat maken en afleveren bij u in Dordrecht. Wanneer u dat wilt kunt u ook gebruikmaken van onze aanlegservice. Onze deskundige medewerkers zullen het kunstgras bij u in de tuin of op uw terras aanleggen. Dit is een zorg minder voor u en u weet zeker dat uw grastapijt goed komt te liggen!

Kwaliteit kunstgras

De kwaliteit van ons kunstgras is zeer hoog. Ons kunstgras is gemaakt van sterke materialen en is zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt dus jarenlang genieten van uw tuin of balkon in Dordrecht. Bovendien zijn de prijzen van onze grastapijten aantrekkelijk.

Kunstgras Dordrecht

Wilt u uw balkon of tuin in Dordrecht verrijken met kunstgras? Kom dan vooral langs in onze showroom om het grastapijt uit te kiezen dat bij u past. Onze enthousiaste adviseurs leiden u graag rond en vertellen u alles over de mogelijkheden en verschillende soorten.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven