KUNSTGRAS IN BREDA
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Breda

Kunstgras Breda

Bent u op zoek naar een leverancier van kunstgras in Breda of omgeving? Van harte welkom bij Kunstgrasdepot. Wij hebben een prachtige showroom waar talloze soorten grastapijt liggen van de allerbeste kwaliteit.

Nauwelijks te onderscheiden van echt gras

Ons kunstgras ziet er natuurlijk uit. Behalve het feit dat u het nooit hoeft maaien en nooit hoeft te sproeien, is het nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Uw tuin in Breda zal er altijd op en top uitzien. Naast tuin kunstgras leveren we grastapijt voor op het balkon, op het terras, op het sportveld en zelfs gekleurd kunstgras.

Grastapijt in Couponhal

Naast onze showroom is de couponhal. Hier liggen kwalitatief hoogwaardige stukken overgebleven kunstgras. Deze kunt u tegen de allerlaagste prijs meenemen naar Breda. De coupons die er liggen hebben zeer uiteenlopende breedtes, dichtheden en vezelhoogtes. Per vierkante meter zijn de coupons maar €6,95. Het is dus zeker de moeite waard hier even een kijkje te nemen.

Kunstgras aanbiedingen

We hebben ook regelmatig aanbiedingen op onze website, waar we kunstgras aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u op zoek naar een leuke kunstgrasaanbieding voor uw tuin in Breda? Houd onze website dan vooral goed in de gaten!

Kunstgras Breda

Woont u in Breda en bent u op zoek naar kunstgras? Op een afstand van circa een half uur rijden van Breda bevindt zich de showroom van Kunstgrasdepot in Alblasserdam. We zijn woensdag tot en met zaterdag open. Kunt u alleen maandag of dinsdag? Dan maken we graag vrijblijvend een afspraak met u, zodat we u alsnog kunnen rondleiden door onze showroom.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven