KUNSTGRAS IN GORINCHEM
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Gorinchem

Kunstgras Gorinchem

Woont u in Gorinchem en bent u op zoek naar kunstgras? Bij Kunstgrasdepot bent u van harte welkom voor het uitzoeken van uw kunstgras. Wij hebben een prachtige showroom waar u diverse kwalitatief hoogwaardige soorten kunstgras kunt bekijken en uitproberen.

Maatwerk kunstgras

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk leveren. Zo zorgen wij ervoor dat u uw ideale grastapijt direct kunt meenemen naar Gorinchem. Ook vinden we het belangrijk u zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij u onze bezorg- en aanlegservice aan. Dankzij deze service hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanleg van uw grastapijt.

Accessoires kunstgras

Wilt u het grastapijt toch zelf aanleggen in uw tuin of op uw balkon in Gorinchem? Dan is het belangrijk gebruik te maken van de juiste accessoires die het kunstgras beschermen. Denk hierbij aan lijm, lijmband, kunstgraspennen, mollengaas, worteldoek, lijmband of valdemping. Ook is het belangrijk uw kunstgras in te strooien met zand. U voorkomt hiermee dat de vezels gaan platliggen. Ook beschermd zand het grastapijt tegen kreukels, vouwen en het wordt zelfs brandwerend. U brengt het zand in door te vegen.

Grastapijt Gorinchem

Wilt u uw tuin of balkon in Gorinchem verrijken met een mooi grastapijt? Dan zijn wij u graag van dienst, door u rond te leiden in onze showroom en al uw vragen te beantwoorden. Van woensdag tot en met zaterdag is de showroom vrij toegankelijk. Indien u alleen kunt op maandag en dinsdag maken we met alle plezier een afspraak met u. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail en via het invulformulier op de website.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven