KUNSTGRAS IN HENDRIK IDO AMBACHT
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Hendrik Ido Ambacht

Nepgras Hendrik Ido Ambacht

Nepgras, ofwel kunstgras, blijft jarenlang mooi en het is onderhoudsvriendelijk. Woont u in Hendrik Ido Ambacht en bent u op zoek naar nepgras? U hoeft slechts 10 minuten te rijden en u bevindt zich in de uitgebreide kunstgras showroom van Kunstgrasdepot. Wij hebben een breed scala aan nepgras producten en zijn u graag van dienst.

Showroom en couponhal

Onze vestiging bestaat uit een showroom waar u kunstgras van de hoogste kwaliteit kunt bezichtigen. Aarzelt u vanwege de prijs? Dan hebben we ook een couponhal, waar hoogwaardige kunstgrasrestanten liggen. Deze restanten hebben we in grote en kleine maten. Allen worden ze aangeboden tegen de allerlaagste prijs. We hebben liever dat het nepgras bij u op het balkon of in de tuin komt te liggen in Hendrik Ido Ambacht, dan dat het op de vuilnisbelt belandt.

Nepgras Hendrik Ido Ambacht

Wij maken uw stuk nepgras, indien we het op voorraad hebben, direct voor u op maat. Zo kunt u het meteen meenemen naar uw huis in Hendrik Ido Ambacht. Wilt u het zelf aanleggen? Dan raden wij u aan om ook onze nepgras accessoires te kopen die u hierbij nodig heeft. Als u compleet ontzorgd wilt worden, kunnen wij zelf het kunstgras bij u bezorgen en aanleggen.

Openingstijden

Onze showroom en couponhal zijn open op woensdag en donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag gelden dezelfde tijden én we zijn in de avond geopend van 18:30 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag zijn we open van 09:00 uur tot 16:00 uur. Kunt u geen van deze dagen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om op maandag of dinsdag met ons af te spreken. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw ideale nepgras bij u in de tuin of op het balkon in Hendrik Ido Ambacht komt te liggen.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven