KUNSTGRAS IN LEERDAM
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Leerdam

Kunstgras Leerdam

Bent u op zoek naar het allergroenste stukje gras en woont u in Leerdam? Dan heeft u geluk. Vlakbij Leerdam zit Kunstgrasdepot. Wij leveren 1e klas kunstgras direct op maat, voor in de tuin, op het balkon, het terras en het sportveld. Voor de liefhebbers leveren we zelfs gekleurd kunstgras. Zo is er voor ieder wat wils.

Nepgras tuin

Ons nepgras voor uw tuin in Leerdam is comfortabel en luxe. We leveren 25 verschillende soorten, allen van de allerhoogste kwaliteit. De grasmatten gaan jarenlang mee en ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Als u ook gebruikmaakt van onze bezorg- en aanlegservice weet u zeker dat het goed komt te liggen.

Nepgras balkon en terras

Wilt u uw balkon in Leerdam omtoveren tot een oase van rust? We hebben op dit moment 12 soorten nepgras die geschikt zijn voor op uw balkon. Deze soorten zijn ook zeer geschikt voor op een terras.

Gekleurd kunstgras

Behalve groen nepgras, kunt u gaan voor kunstgras met een kleurtje. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw beursstand pimpen. Het staat ook mooi binnenshuis in uw woning in Leerdam. Onze collectie ‘gekleurd kunstgras’ is in bijna iedere kleur te verkrijgen.

Sportgras

Zoekt u nepgras voor uw sportvereniging in Leerdam? Wij leveren kunstgras voor diverse sporten. Onder andere: voetbal, hockey en tennis. Dit speciale nepgras kan goed tegen een stootje en gaat zeer lang mee.

Nepgras Leerdam

Wilt u meer informatie over ons nepgras? Of wilt u het met eigen ogen zien? Dan hoeft u vanuit Leerdam maar een halfuurtje te rijden. In onze showroom staat alles mooi uitgestald. We zijn van woensdag tot en met zaterdag open. Kunt u alleen op maandag of dinsdag? Dan maken we een afspraak, zodat we u toch kunnen rondleiden door de showroom.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven