KUNSTGRAS IN ROTTERDAM
WAAR HET GRAS GROENER IS

Home ›› Kunstgras Rotterdam

Kunstgras Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en bent u op zoek naar kunstgras. Bij Kunstgrasdepot bieden wij u een breed scala aan soorten en kleuren kunstgras. U bent van harte wekom in onze showroom waar u allerlei soorten kunstgras van de hoogste kwaliteit kunt zien en beleven.

Nooit maaien of sproeien

Het is ideaal om nepgras te hebben in uw tuin in Rotterdam. Ons kunstgras ziet er zeer natuurlijk uit, het is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. En dat terwijl u nooit hoeft te maaien of te sproeien. U kunt dus het hele jaar genieten van het allermooiste groene gras.

Kunstgras Rotterdam

In onze showroom hebben we tientallen soorten nepgras. Dat lijkt erg veel, maar gelukkig hebben we deskundige adviseurs rondlopen die u het beste advies kunnen geven. Samen met hen kiest u uw ideale grasmat uit. Indien het voorradig is, kunt u het direct op maat meenemen naar Rotterdam.

Bezorg- en aanlegservice

Als u liever uw nepgras laat aanleggen door anderen, dan kunt u gebruikmaken van onze bezorg- en aanlegservice. Onze medewerkers komen dan naar Rotterdam om het op vakkundige wijze te plaatsen. Zo weet u zeker dat er geen vouwen in komen en dat het altijd goed blijft liggen. Onder welke weersomstandigheid dan ook.

Meer weten over kunstgras Rotterdam?

Wilt u meer weten over kunstgras Rotterdam? Kom dan vooral naar onze showroom. Vanuit Rotterdam is het slechts een half uur rijden. U kunt ons ook altijd bereiken per telefoon, e-mail of via het invulformulier op onze website. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

EN, WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

marcel-klantfoto.png

Marcel Clasquin

''Zeer vlotte service en goed geholpen/advies. Zeker een klant erbij! Voor herhaling vatbaar.''

recenties-reinier.png

Wim Snoek

"Verkoper adviseerde mij goed en deed ook een interessante offerte. Inmiddels lekker genieten van het kunstgras!"

recensies-erik-van-schaijk-kunstgrasdepot.png

Erik van Schaijk

"Goede service, prima kwaliteit en betaalbaar."

recensies-wilco-koorneef-kunstgrasdepot.png

Wilco Koorneef

"Super geweldige en duidelijke service!"

Scroll naar boven