• ZELF AANLEGGEN
  • ONDERHOUD
  • AANSCHAF

Veelgestelde vragen over kunstgras

Als u kunstgras wilt kopen en (laten) aanleggen heeft u wellicht een aantal vragen. U doet dit immers niet dagelijks. Met behulp van deze reeks veelgestelde vragen proberen we u van zoveel mogelijk antwoorden en deskundige adviezen te voorzien. Wij brengen u alle nuttige en interessante weetjes over kunstgras bij!

Waar houd ik rekening mee bij het kopen van kunstgras?

Altijd groen, zeer onderhoudsvriendelijk, een natuurlijke uitstraling: allemaal voordelen die kunstgras u te bieden heeft. Als u kunstgras wilt kopen is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er veel verschillende soorten kunstgras zijn: tuin kunstgras, balkon/terras kunstgras, gekleurd kunstgras en sport kunstgras. En binnen deze categorieën zijn er ook nog tal van variaties. Gelukkig zijn er specialisten die u een passend advies kunnen geven en u wegwijs maken in de kunstgraswereld.

Hoe leg ik zelf kunstgras aan in mijn tuin?

Zelf kunstgras aanleggen? Wij geven u graag advies, zodat het in één keer goed gaat. In dit blog nemen we de aanleg van kunstgras stap voor stap met u door aan de hand van uitleg en foto’s, zodat alle handelingen zo duidelijk mogelijk zijn weergegeven.

Stap nu over naar kunstgras!

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

"Kunstgrasdepot heeft de grootste overdekte showtuin van de regio."

Reinier Verhoeven

"Een shockpad is de ideale kunstgras ondergrond voor op een balkon of dakterras."

Reinier Verhoeven

"We raden het niet aan om de nieuwe mat op de oude ondergrond te leggen."

Reinier Verhoeven

KLANTEN KUNNEN ONS ALTIJD BELLEN OM TIPS. WE VINDEN HET BELANGRIJK DAT ZE ZOLANG MOGELIJK PLEZIER KUNNEN HEBBEN VAN HUN GRASMAT.

Wees niet langer onzeker over uw gras. Stap nu over naar kunstgras!

Wat is een ideale kunstgras ondergrond?

Bent u van plan om zelf kunstgras aan te leggen? Een goede ondergrond is bijna even belangrijk als het kunstgras zelf. Anders gaat het verzakken of er ontstaan kuilen en putten. Dit zou erg zonde zijn en bovendien onveilig. Op een gegeven moment is het kunstgras dan niet meer beloopbaar of bespeelbaar en moet u het veel sneller vervangen dan na de gangbare 15 jaar. Maar wat is nu de ideale kunstgrond ondergrond? Kunstgrasspecialist Reinier Verhoeven legt het uit.

Kunstgrasdepot gaat kunstgras bij mij aanleggen. Wat kan ik verwachten?

Wilt u dat uw kunstgrasmat in één keer goed komt te liggen en heeft u geen tijd of mogelijkheid dit zelf te doen? Kunstgras laten aanleggen is ook een optie. Bij Kunstgrasdepot kunnen we u van A tot Z ontzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw mooie, groene grastapijt. “Wij hebben bij vele klanten een grasmat mogen aanleggen. Voor ons is dat routinewerk. We beschikken over vakkennis en de juiste materialen waardoor het kunstgras goed blijft liggen”, aldus kunstgrasspecialist Reinier Verhoeven.

Wanneer is het tijd om kunstgras te vervangen?

Ook al heeft u uw kunstgras nog zo goed onderhouden, op een gegeven moment is het toch echt aan vervanging toe. “Na maximaal 20 jaar is de kleurechtheid van de grassprieten verdwenen. Door de zon, ofwel UV-schade, heeft het gras een doffe kleur gekregen, waardoor het er niet meer mooi en natuurlijk uitziet”, aldus kunstgrasspecialist Reinier Verhoeven.

Hoe moet ik kunstgras onderhouden? 6 tips

Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig. U hoeft het niet te maaien, te sproeien, bij te zaaien, te bemesten of de randjes te knippen. Maar als u het helemaal niet onderhoud, dan kan de kwaliteit sterk achteruit gaan. In dit blog geven we u 5 belangrijke onderhoudstips.

Stap nu over naar kunstgras!

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Ingrid Pluimert

"Reinier weet waar hij over praat, geeft helder en duidelijk advies over alles wat met het kunstgras te maken heeft. Zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden!!!!"

Rene Bergers

"Superservice en vakmanschap."

Gertie Beerkens

"Zou mooi zijn in onze tuin. Op leeftijd en dan hoef je geen gras meer te snijden!"

Hoe moet ik kunstgras onderhouden? 6 tips

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-12.jpg29 mei Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig. U hoeft het niet te maaien, te sproeien, bij te zaaien, te bemesten of de randjes te knippen. Maar als u het helemaal niet onderhoud, dan kan de kwaliteit ... lees verder

Wanneer is het tijd om kunstgras te vervangen?

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-6.jpg01 mei Ook al heeft u uw kunstgras nog zo goed onderhouden, op een gegeven moment is het toch echt aan vervanging toe. “Na maximaal 20 jaar is de kleurechtheid van de grassprieten verdwenen. Door de zon,... lees verder

Kunstgrasdepot gaat kunstgras bij mij aanleggen. Wat kan ik verwachten?

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-11.jpg03 apr Wilt u dat uw kunstgrasmat in één keer goed komt te liggen en heeft u geen tijd of mogelijkheid dit zelf te doen? Kunstgras laten aanleggen is ook een optie. Bij Kunstgrasdepot kunnen we u van A ... lees verder

Wat is een ideale kunstgras ondergrond?

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-1.jpg06 mrt Bent u van plan om zelf kunstgras aan te leggen? Een goede ondergrond is bijna even belangrijk als het kunstgras zelf. Anders gaat het verzakken of er ontstaan kuilen en putten. Dit zou erg zonde ... lees verder

Hoe leg ik zelf kunstgras aan in mijn tuin?

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-10.jpg06 feb Zelf kunstgras aanleggen? Wij geven u graag advies, zodat het in één keer goed gaat. In dit blog nemen we de aanleg van kunstgras stap voor stap met u door aan de hand van uitleg en duidelijke ... lees verder

Waar houd ik rekening mee bij het kopen van kunstgras?

Kunstgrasdepot_Veelgestelde-vragen-over-kunstgras_Blog-3.jpg09 jan Altijd groen, zeer onderhoudsvriendelijk, een natuurlijke uitstraling: allemaal voordelen die kunstgras u te bieden heeft. Als u kunstgras wilt kopen is het wel belangrijk om er rekening mee te ... lees verder
Scroll naar boven